Υπολογισμός ΔΜΣ

Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσεις το Δείκτη Μάζας Σώματος σου (ΔΜΣ).

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) δεν είναι ενδεικτικός της επιμέρους σωματικής σύστασης και κατανομής των συστατικών του σώματος.

Για παράδειγμα εάν κάποιος γυμνάζεται και είναι μυώδης ο ΔΜΣ είναι δυνατόν να υπερεκτιμά το σωματικό λίπος ενώ εάν υπάρχει απώλεια μυϊκής μάζας είναι δυνατόν ο ΔΜΣ να υποεκτιμά το σωματικό λίπος.

Επιπλέον, το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για άτομα άνω των 18 ετών, δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και εφήβους.

Ύψος :
Βάρος :
Το BMI σας είναι:
Ανήκετε στην κατηγορία:

Ο Δείκτης Μάζας Σώματός σου είναι χαμηλότερος από τις προτεινόμενες τιμές. Ενδέχεται να καταναλώνεις λιγότερο φαγητό από αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός, με συνέπεια να έχεις ή να παρουσιάσεις μελλοντικά ανεπάρκεια -σημαντικών για τον οργανισμό- θρεπτικών συστατικών, επιβάρυνση της οστικής υγείας και αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματός σου είναι εντός των ενδεικνυόμενων τιμών, μπράβο σου! Αυτό υποδηλώνει ότι έχεις ένα φυσιολογικό και υγιές βάρος, βάσει του ύψους σου. Να θυμάσαι την ποικιλία στη διατροφή σου, καθώς εξίσου σημαντικό είναι να λαμβάνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι και να παραμείνει δυνατός.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματός σου είναι παραπάνω από τις προτεινόμενες τιμές. Βρίσκεσαι όμως πολύ κοντά στα όρια και μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας να τα πλησιάζεις, βάζοντας μικρούς διατροφικούς στόχους. Θυμήσου ότι μειώνοντας το βάρος σου φροντίζεις και την υγεία σου.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματός σου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις ενδεικνυόμενες τιμές. Το υπερβάλλον βάρος αυξάνει και τον κίνδυνο χρόνιων νοσημάτων, Ηχεί επομένως ένα αρκετά δυνατό καμπανάκι, για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να διαχειριστείς την καθημερινή σου διατροφή και το βάρος σου. Εκπαιδεύσου δίπλα σε έναν πτυχιούχο διαιτολόγο και πάρε αμέσως τον έλεγχος της υγείας σου.

close
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
Scroll To Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.