Online Συνεδρία

Θέλεις να αποφύγεις το συναισθηματικό φαγητό και μέσα από ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής να «χτίσεις» γερό ανοσοποιητικό; Είμαι δίπλα σου και εξ’ αποστάσεως (on line συνεδρία) για να σου δώσω τις λύσεις, τώρα που είσαι «Μέσα στο σπίτι»!

Πιθανόν να έχεις σκεφτεί «Ποιος μπορεί να επικεντρωθεί στους στόχους διατροφής, όταν ο κόσμος καταρρέει;» Κι όμως, ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία για αλλαγή, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή που πρέπει να με εμπιστευτείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να οργανωθείς σωστά!

Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες ακολουθούν τη λογική και τη μεθοδολογία των συνεδριών δια ζώσης. Η επικοινωνία πραγματοποιείται με τη χρήση του διαδικτύου (skype, viber, hangout, whatsApp & email).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Πρώτη Συνεδρία

 • Λήψη Ιατρικού & Διαιτολογικού Ιστορικού (εάν έχεις κάνει αιματολογικές εξετάσεις εντός 6μήνου θα είναι χρήσιμο να τις φέρεις μαζί)
 • 7ήμερο εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο
 • Στοχοθεσία
 • Έναρξη διατροφικής εκπαίδευσης

Διαρκεί 60 Λεπτά

Επόμενες Συνεδρίες

 • Follow up των προηγούμενων ημερών
 • Αξιολόγηση εβδομαδιαίας καταγραφής και διατροφικών δυσκολιών
 • Νέο 7ήμερο διατροφικό πλάνο

Τις συνεδρίες μας τις επαναλαμβάνουμε στη συχνότητα που θα ορίσουμε βάση της δικής σου διαθεσιμότητας και του στόχων που μαζί θα θέσουμε και θα θέλεις να πετύχεις.

Διαρκεί 45 λεπτά

Πώς γίνονται οι μετρήσεις

Οι μετρήσεις σε μια συνεδρία από απόσταση δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, αφού υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να παρακολουθούμε την πορεία σου:

 • Η τακτική ζύγιση σε μια οικιακή ζυγαριά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις
 • Οι μετρήσεις με μία μεζούρα σε συγκεκριμένα σημεία σώματος, έπειτα από δική μου καθοδήγηση

Ποιο είναι το κόστος;

Για όλη την περίοδο που θα διαρκέσουν τα μέτρα της πολιτείας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας θα λάβεις την έκπτωση 20% που ισχύει για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές.

Διατροφική Υποστήριξη

Θα περάσεις από το στάδιο που ο διαιτολόγος σε ζυγίζει και σου δίνει ένα πλάνο δίαιτας, στο στάδιο που η παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει συμβουλευτικό κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής διατροφής και περιοδικό έλεγχο βάρους.

 • Διαχείριση Βάρους
 • Οικογενειακή Διατροφή
 • Κλινική Διατροφή
 • Ειδικές Καταστάσεις

Αδυνάτισμα

Στις μέρες μας τα σημαντικότερα ζητήματα υγείας προέρχονται από το υπερβάλλον βάρος.

Μειώστε το βάρος σας και διατηρήστε την απώλεια με ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, χωρίς στερήσεις, βασισμένο στις δικές σας ανάγκες, στον τρόπο ζωής σας, τις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις.

Προσθήκη Βάρους

Σωστά διαβάσατε! Η προσθήκη βάρους, όταν απαιτείται, είναι εξίσου σημαντική κι όταν χρειάζεται να γίνει καλό είναι να γίνει με το σωστό τρόπο.

Σας παρέχουμε λοιπόν εξατομικευμένα πρόγραμμα διατροφής για αύξηση βάρους αλλά και μυϊκής μάζας.

Διατήρηση Βάρους

Όταν ο στόχος σας επιτευχθεί, τότε η διατήρηση του αποτελέσματος έρχεται στο προσκήνιο!

Η διατροφική εκπαίδευση, η συμβουλευτική και το συχνό follow-up (επίβλεψη) αποτελούν βασικά εργαλεία της συνεργασίας μας ώστε να επιτύχετε τη μακροχρόνια διατήρηση του βάρους σας.

Πέρα από τα Όρια της Διατροφής

Έχετε κάνει επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες απώλειας βάρους; Έχετε ταυτίσει την έννοια «δίαιτα» με τη «στέρηση».

Η ιδέα του πλάνου διατροφής σας αποθαρρύνει; Αν ναι, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς! Εδώ εστιάζουμε στην απώλεια βάρους μέσω του φυσιολογικού τρόπου διατροφής χωρίς την εφαρμογή ενός πλάνου διατροφής, μέσω συμβουλευτικής, αυτοπαρατήρησης και διατροφικής εκπαίδευσης!

Εγκυμοσύνη

Η σωστή ανάπτυξη του εμβρύου εξαρτάται άμεσα από το βάρος και τη διατροφή της εγκύου.

Για το λόγο αυτό ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, το οποίο θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, είναι αναγκαίο.

Θηλασμός

Ο θηλασμός αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για τη σίτιση του μωρού σας ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του βάρους σας.

Ένα κατάλληλα σχεδιασμένο πρόγραμμα διατροφής εξασφαλίζει όλα τα θρεπτικά συστατικά για την επαρκή παραγωγή γάλακτος και την ανάπτυξη του νεογνού.

Παιδική & Εφηβική διατροφή

Η σωστή διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία επηρεάζει τόσο το βάρος όσο και τις διατροφικές συνήθειες στην ενήλικη ζωή.

Η κατάλληλη συμβουλευτική και η σωστή διατροφική εκπαίδευση του παιδιού και του εφήβου εξασφαλίζουν σωστή ανάπτυξη και υγιές μέλλον.

Τρίτη Ηλικία

Με την πάροδο της ηλικίας η ικανότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών μειώνεται και οι ελλείψεις αυξάνονται.

Έτσι, η κατάλληλη διατροφή αποτελεί μονόδρομο για την κάλυψη των αναγκών και τη βέλτιστη υγεία.

Παχυσαρκία

Η υπηρεσία αυτή παρέχει διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική για αποτελεσματική απώλεια βάρους σε χρόνια παχύσαρκους.

Δυνατότητα συνεργασίας με την παροχή προγράμματος διατροφής ή και όχι.

Σακχαρώδης Διαβήτης

Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα και εκπαίδευση του ατόμου με σακχαρώδη διαβήτη, με σκοπό την απώλεια βάρους, τον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη, τη ρύθμιση της γλυκόζης και την ποικιλία στη διατροφή.

Καρδιαγγειακά

Η σωστή διατροφή διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην υγεία της καρδιάς.

Η παρούσα υπηρεσία στοχεύει στην εφαρμογή της κατάλληλης διατροφής για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της υψηλής χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

Οστεοπόρωση

Διατροφική αξιολόγηση και ειδική προσέγγιση σύμφωνα με σύγχρονες διαιτολογικές συστάσεις για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης.

Ουρικό Οξύ

Σχεδιασμός διατολογίου για τη μείωση των επιπέδων ουρικού οξέως (υπερουριχαιμίας) και την πρόληψη εμφάνισης ουρικής αρθρίτιδας και ουρολιθίασης.

Πεπτικό σύστημα

Προσαρμογή των διατροφικών συνηθειών στις ιδιαιτερότητες της κάθε νόσου (δυσκοιλιότητα, κοιλιοκάκη, νόσο Crohn, ελκώδη κολίτιδα) με σκοπό την εξάλειψη των συμπτωμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Αύξηση Μυϊκής Μάζας

Αξιολόγηση των ιδιαίτερων αναγκών και σχεδιασμός διαιτολογίου για αθλητές και αθλούμενους με σκοπό τη μέγιστη αθλητική απόδοση, την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και τη βελτίωση της σύστασης σώματος.

Χορτοφαγία

Διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με το επίπεδο, τη διάρκεια και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του αγωνίσματος.

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Ρώτησέ με πώς μπορώ να σε βοηθήσω

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείς να κλείσεις την πρώτη σου συνεδρία. Το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός της ημέρας στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου (καθημερινές 10.00 - 21.00) και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 2 ώρες.
  close
  Start typing to see posts you are looking for.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.