Διαιτολόγος, ας συστηθούμε

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 3/11/1976. Το 2000 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ενώ το 2006 απέκτησα το Master of Science στο Πανεπιστήμιο του Paisley, στη Σκωτία. Εργάζομαι ως διαιτολόγος από το 2003, ενώ από το 2005, διατηρώ νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στο Παγκράτι.

Κατάρτιση

Έχω πραγματοποιήσει δύο προγράμματα ψυχολογικής προσέγγισης της διαιτολογικής πράξης που μου έδωσαν πρόσθετες γνώσεις για να βοηθήσω, πιο αποτελεσματικά, το άτομο που θα επισκεφτεί το διαιτολογικό μου γραφείο. Τα προγράμματα αυτά ήταν το «Πέρα από τα όρια της Δίαιτας» και «Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους» που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ).

Απασχόληση

Ορίστηκα ως εκπρόσωπος της Ελλάδος από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) στην εργαζόμενη ομάδα τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών του θεματικού δικτύου, καθώς επίσης είμαι μέλος της Επιτροπής Δικτυακού Τόπου του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής [2007-2011].

Συγγραφική Δραστηριότητα

Κύριο μέλημά μου είναι η διατροφική εκπαίδευση του κοινού. Αυτό αποτέλεσε αφορμή για να συγγράψω το πρώτο βιβλίο της σειράς medNutrition Wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας».

Παράλληλα, συμμετέχω ενεργά με συνεντεύξεις και συγγραφή άρθρων σε περιοδικά κι εφημερίδες, με θέματα που αφορούν τη διατροφή.

Μέλος

Είμαι μέλος της Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων, Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, καθώς και της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Μεταβολικά Νοσήματα.

Ενδιαφέροντα

Λάτρης του μπάσκετ και τζόκινγκ. Σήμερα φυσικά δηλώνω χαζομπαμπάς της μικρής μου Δομινίκης, που πλέον έχει πιάσει όλο τον ελεύθερο χρόνο και κάτι (πολύ) παραπάνω!

Εικόνα όμαδας

Μύθοι & Αλήθειες στην Διατροφή σας

Ως συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition Wellness, ήθελα να απαντήσω μέσα από έρευνες και επιστημονικά δεδομένα- σε όλους τους κραταιούς μύθους σχετικά με τη διατροφή. Μέσα από την καθημερινή μου πρακτική στο γραφείο, εντυπωσιάστηκα με το πόσο συχνά κάποιοι μύθοι επαναλαμβάνονται ή ακόμα αναπαράγονται και νέοι μύθοι, λόγω λανθασμένης πληροφόρησης.

Σκοπός μου, λοιπόν, μέσα από το βιβλίο αυτό είναι, όχι μόνο να δώσω την απάντηση για πάνω από 400 μύθους, αλλά να σου προσφέρω και χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίζεις και να κρίνεις εσύ ο ίδιος, εάν αυτά που διαβάζεις είναι «Μύθος» ή «Αλήθεια».

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΛΩ ΤΟ EBOOK

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Ρώτησέ με πώς μπορώ να σε βοηθήσω

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείς να κλείσεις την πρώτη σου συνεδρία. Το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός της ημέρας στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου (καθημερινές 10.00 - 21.00) και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 2 ώρες.
  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.