Το γραφείο

Και τώρα να σου παρουσιάσω… το γραφείο μου και τη φιλοσοφία που διέπει εμένα και τους συνεργάτες μου.

Διαιτολογικό Γραφείο στο Παγκράτι

Το γραφείο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στο Παγκράτι, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο επί της Υμηττού, με εύκολη πρόσβαση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο ζεστός και φιλικός χώρος είναι έτοιμος να σε υποδεχθεί παρέχοντάς σου πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες, βασισμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ο σύγχρονος διαιτολόγος διατροφολόγος έχει περάσει από το στάδιο του σχεδιασμού διαιτολογίου.

Η Φιλοσοφία μου

Έτσι, η ανάγκη για μία νέα προσέγγιση είναι επιτακτική! Η κατάλληλη συμβουλευτική, ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας, η οργάνωση και η διαχείριση της καθημερινής διατροφής είναι τα βήματα που εξασφαλίζουν την επιτυχία στη διαχείριση του βάρους και εγγυώνται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα περάσεις από το στάδιο που ο διαιτολόγος σε ζυγίζει και σου δίνει ένα πλάνο δίαιτας, σε ένα στάδιο που η παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής διατροφής και περιοδικό έλεγχο βάρους.

Συμβουλευτική και Εκπαίδευση σε κάθε συνεδρία

Κι επειδή πιστεύω ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σε κάθε μας συνεδρία θα ανακαλύπτεις πρακτικά εργαλεία που έχω στο γραφείο και που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα το σωστό μέγεθος της μερίδας. Τέτοια παραδείγματα είναι τα προπλάσματα τροφίμων, ενδεικτικά για όλες τις ομάδες τροφίμων, το σερβίτσιο φαγητού στο σωστό του μέγεθος (!) και πολλά ακόμη.

Θα είναι χαρά μου να σε γνωρίσω κι από κοντά!

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Ρώτησέ με πώς μπορώ να σε βοηθήσω

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείς να κλείσεις την πρώτη σου συνεδρία. Το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός της ημέρας στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου (καθημερινές 10.00 - 21.00) και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 2 ώρες.
  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.