Δεν είναι έλεγχος, είναι αυτοβελτίωση και κινητοποίηση!

Σε απασχολεί η διατήρηση του βάρους σου και η μακροπρόθεσμη υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών του τρόπου ζωής, χωρίς να θέλεις να τηρήσεις συγκεκριμένο πλάνο διατροφής;

Θέλεις να βελτιώσεις τη διατροφική σου συμπεριφορά, να θέσεις νέους διατροφικούς στόχους που είναι «καταδικασμένοι» να πετύχουν, χωρίς ωστόσο να περιορίζεσαι σε συγκεκριμένες επιλογές στο χαρτί μιας διατροφής;

Τότε αυτή η υπηρεσία Online Nutrition Coaching απευθύνεται σε σένα.

ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικόνα που πλαισιώνει το κείμενο

Σε ποιους απευθύνεται to Online Nutrition Coaching

 • Σε εσένα που έχεις κατακτήσει έναν στόχο βάρους και θέλεις να τον διατηρήσεις.
 • Σε εσένα που δεν επιθυμείς συγκεκριμένο πλάνο διατροφής (διαιτολόγιο).
 • Σε εσένα που έχεις φυσιολογικό σωματικό βάρος, αλλά θέλεις να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και συμπεριφορά.

Τι είναι και πώς θα αποκτήσεις πρόσβαση

Είναι Online Nutrition Coaching για σένα που θέλεις να προσαρμόσεις στις δική σου καθημερινότητα τον Φυσιολογικό Τρόπο Ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Χρονική Διάρκεια

Πρόκειται για μία μηνιαία εξ αποστάσεως υπηρεσία χωρίς χρονική δέσμευση.

Περιοχή Μελών

 Θα έχεις πρόσβαση σε μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη σελίδα μου diaitologos.com, την περιοχή μελών, στην οποία χρειάζεσαι προσωπικούς κωδικούς για να εισέλθεις. Έχοντας πρόσβαση στην περιοχή των μελών και όλες τις υπηρεσίες της

Αυτοκαταγραφή

Θα μπορείς να καταγράφεις σε εβδομαδιαία βάση τι τρως καθημερινά, τη διατροφική σου συμπεριφορά και πόσα λεπτά αφιερώνεις σε σωματική δραστηριότητα.

Reporting

Θα λαμβάνεις ένα εβδομαδιαίο report που θα σε κινητοποιεί για την βελτίωση των διαιτητικών σου συνηθειών και της διατροφικής σου συμπεριφοράς.

Λιπομέτρηση

Θα έχεις μηνιαία εκτίμηση λιπώδους ιστού (εξ’ αποστάσεως μέτρηση περιφερειών)

Συνεδρία

Εφόσον το επιθυμείς, υπάρχει η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως συνεδρίας/συζήτησης για επίλυση αποριών και καθοδήγηση (Διάρκεια 30 λεπτά)

NGS

Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στην εφαρμογή Nutrition Goals System που περιλαμβάνει και την εκπαίδευση χρήσης του δωρεάν

Πώς θα σε βοηθήσει η Online Nutrition Coaching;

 • Συγκεντρώνει την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από μια 20ετία που ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου.
 • Σου παρέχει τη δυνατότητα αυτοπαρακολούθησης και με τη δική μου καθοδήγηση, την αυτοβελτίωση.
 • Σε κινητοποιεί να βελτιώσεις τη διατροφή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου.
 • Σου παρέχει δωρεάν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αναρίθμητα ebooks, εκπαίδευση γύρω από διατροφικά ζητήματα, αλλά και βίντεο κινητοποίησης αποκλειστικά για εσένα. Ένα περιεχόμενο που ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά!
 • Υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης στη χρήση μεζούρας με στόχο την εκτίμηση του ποσοστού του σωματικού λίπους απομακρυσμένα.
 • Συνοδεύεται με τη δική μας επικοινωνία, όποτε τη χρειαστείς.
 • Δυνατότητας επίλυσης διατροφικών αποριών ή και διευκρινήσεων μαζί μου μέσω του viber.
 • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα κλειστό group στο facebook, το «Ζυγίζω Λιγότερο», αποκλειστικά για τα άτομα που συνεργάζομαι, όπου μπορείς να διαβάσεις και να μοιραστείς διατροφικές εμπειρίες.

Επικοινώνησε μαζί μου για την υπηρεσία του Online Nutrition Coaching

  Επίλεξε το πακέτο που επιθυμείς

  * Αφορά ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα τροποποιήσης διατροφικής συμπεριφοράς, είναι για τα μη μέλη του γραφείου, εκπαίδευση 2 συνεδριών (45 λεπτών/συνεδρία

  Θες να αποκτήσεις το Online Nutrition Coaching (Μηνιαία Συνδρομή);

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα κι ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινές 10.00-21.00, ενώ το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός 2 ωρών από το αίτημά σου. Είσαι ήδη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου σου!

  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.