WEBINAR

Ποια Δίαιτα σου ταιριάζει

38
date-line 12/03/2024 21:00
Αρθρογράφος Πάρης Παπαχρήστος

Πάρης Παπαχρήστος

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
Ιδρυτής του medNutrition.gr – Συγγραφέας

Μήπως θέλεις να μειώσεις το βάρος σου ή να βελτιώσεις την ποιότητα της διατροφής σου και ψάχνεις να βρεις την Τέλεια Δίαιτα για σένα; Μήπως έχεις δοκιμάσει πολλές δίαιτες στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα;

Τότε αυτό το webinar απευθύνεται σε εσένα!

Σε αυτή την εκπαίδευση, θα σου μιλήσω για την εξέλιξη της δίαιτας μέσα στα χρόνια, για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η δίαιτα, καθώς και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξει ο διαιτώμενος και θα σου αναλύσω τις top 5 διάσημες δίαιτες.

Poia Diiata Einai Kaliteri Final

Πληροφορίες για το Webinar

Διαλέγεις μια δίαιτα που θα ακολουθήσεις με κριτήρια, όπως:

  • Η δίαιτα που θα εκπληρώσει γρηγορότερα τον στόχο σου
  • Να είναι διαφορετική  από τις προηγούμενες
  • Η δίαιτα που είχε σε κάποιον άλλον αποτέλεσμα

Ωστόσο, μήπως το αποτέλεσμα είναι συχνά το ίδιο; Η δίαιτα που επιλέγεις δεν ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές σου ανάγκες και άρα η επαναπρόσληψη του βάρους είναι γεγονός. Λόγω της στέρησης που μπορεί να βίωσες επί μήνες πολλές φορές τα κιλά, μπορεί να πήρες περισσότερο βάρος από αυτό που έχασες.

Αυτό το webinar σου δίνει απαντήσεις. Το webinar «Ποια δίαιτα σου ταιριάζει;» απευθύνεται σε σένα!

Σου αναλύω τα πραγματικά κριτήρια που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν ξεκινήσεις την προσπάθειά σου και όλα όσα δεν σου λέει μια δίαιτα και χρειάζεται να ξέρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Τι πρόκειται να ακούσεις και να δεις σε αυτή την εκπαίδευση:

Ο ρόλος του διαιτολόγου είναι να βρίσκεται παρών στην προσπάθεια του ατόμου να χάσει ή να πάρει βάρος δείχνοντας κατανόηση και στήριξη. Να το συμβουλεύει και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει το άτομο σε αυτή την προσπάθεια.

Ως μακροπρόθεσμος στόχος δεν είναι ο έλεγχος και η τιμωρία αλλά ο έλεγχος της προόδου ώστε τελικά το άτομο να φτάσει στο σημείο να υιοθετήσει όλες αυτές τις υγιεινές και ισορροπημένες συνήθειες που θα τις κάνει τρόπο ζωής!

Ξεκίνα τώρα την αλλαγή που θέλεις να κάνεις!

Είμαι σίγουρος ότι αν εφαρμόσεις τις συμβουλές μου, θα αλλάξεις τις απαιτήσεις σου από μία δίαιτα και θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεται χρόνος, επιμονή και σωστή στρατηγική για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να τα καταφέρεις στην προσπάθειά σου.

Αν σε ενδιαφέρει να το παρακολουθήσεις δωρεάν, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, στη φόρμα από κάτω.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι είναι οι όροι χρήσης της σελίδας σας;

Θα βρείτε τους Όρους χρήσης της σελίδας μου και την πολιτική απορρήτου εδώ.

Αν έχω απορίες; Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων;

Ναι βεβαίως. Μετά την παρακολούθηση κάθε Webinar – μπορείς να στείλεις τις ερωτήσεις σου στο email μου info@diaitologos.com και θα σου απαντήσω πίσω το αργότερο εντός 48 ωρών.

Γιατί να παρακολουθήσω τα Webinar;

Τα webinar, θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλά τον κόσμο της Διατροφής, τον τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλος σου και το σώμα σου. Οι πληροφορίες που θα μοιράζομαι μαζί σου, δε βρίσκονται εύκολα και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για σένα και την καθημερινότητα σου!

Υπάρχει κάποιο Κόστος για να παρακολουθήσω το Webinar;

Όχι! Μπορείς να παρακολουθήσεις τα webinar μου εντελώς δωρεάν, απλά κάνοντας εγγραφή. Στόχος μου είναι να διαδραστική διατροφική εκπαίδευση σου, που έρχεται να συμπληρώσει την αρθρογραφία μου στο blog και τα video μου στο κανάλι του YouTube.

Αν χρειαστώ κάτι που μπορώ να επικοινωνήσω;

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο προσωπικό email: info@diaitologos.com (όλες τις ημέρες και ώρες) ή στο τηλ. 21 0756 1853 (10:00-18:00).

Πως θα γίνουν τα webinar;

Τα webinar γίνονται live, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το παρακολουθούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους εκείνη τη στιγμή. Αν δεν τα καταφέρεις να το παρακολουθήσεις και βέβαια θα υπάρχει η δυνατότητα on-demand παρακολούθησης! Απλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ το πότε θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, γι΄αυτό και σε προτρέπω να μην το χάσεις.

Τι θα συμβεί μετά την εγγραφή μου;

Αμέσως μετά την εγγραφή σου θα λάβεις ένα email με τις πληροφορίες πρόσβασης στην εκπαιδευτική μου πλατφόρμα, μέσα στην οποία θα μπορέσεις να συνδεθείς για να παρακολουθήσεις το webinar. Θα λάβεις και την ίδια ημέρα του webinar, άλλα δύο υπενθυμιστικά email.

close
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
Scroll To Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.