Επερχόμενο Webinar Διατροφική Νοοτροπία: Μπορείς να την αλλάξεις! - 03/10/2023 21:00

Οι Διαιτολόγοι στο Παγκράτι

Διαιτολόγοι στο Παγκράτι

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με τις διαιτολόγους Σοφία Λάκκα και Κατερίνα Βούρτση, έχοντας ως κοινό στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή όσων μας επισκέπτονται ή καλούν στο γραφείο. Ταυτόχρονα, ανά 6 μήνες δεχόμαστε νέους φοιτητές διαιτολογίας, με όρεξη για μάθηση κι εργασία, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης εισάγοντάς τους στη φιλοσοφία μας.

Φιλοσοφία μας

Στο Διαιτολογικό Γραφείο “Diaitologos” θα βρεις σίγουρα οργάνωση, η επαγγελματική – επιστημονική υποστήριξη και φιλική διάθεση, που μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και τη διαχείριση βάρους με στόχο την καλύτερη υγεία! Γνώρισε τους συμμάχους σου σε αυτή σου την απόφαση.

Επιθυμητό Αποτέλεσμα

Στόχος μας είναι είναι να σε καθοδηγήσω εγώ και η ομάδα μου, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Να ακούσω τις επιθυμίες σου και τους προβληματισμούς σου, να σου δώσω απαντήσεις και λύσεις, που θα σε βοηθήσουν και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

Θα είμαστε λοιπόν στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς, με το μικρό μας όνομα.

Εικόνα όμαδας
Εικόνα συνεργάτη

Σοφία

Επιστημονική Υποστήριξη

Η Σοφία Λάκκα είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Αποτελεί μέλος της ομάδας επιστημονικής υποστήριξης για τη δημιουργία εντύπων και εκπαιδευτικού υλικού στο γραφείο. Ακόμη, έρχεται συχνά σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Εικόνα συνεργάτη

Κατερίνα

Υπεύθυνη Μετρήσεων

Η Κατερίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας – Διεθνές. Είναι συνεργάτης του γραφείου και υπεύθυνη της Ανάλυσης Σύστασης Σώματος, θα σας εξηγήσει τα αποτελέσματα και πως συνδέονται με την διατροφή σας. Το πιο πιθανόν είναι να την γνωρίσετε από την πρώτη σας συνεδρία, καθώς πραγματοποιεί και τη λήψη του ιστορικού σας.

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Ρώτησέ με πώς μπορώ να σε βοηθήσω

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείς να κλείσεις την πρώτη σου συνεδρία. Το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός της ημέρας στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου (καθημερινές 10.00 - 21.00) και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 2 ώρες.
  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.