Προσφορές

Οι προσφορές και οι τιμές έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη δική σου εξυπηρέτηση και είναι ανεξάρτητες από τη συχνότητα επισκέψεων που θα επιλέξεις.

Η συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι σε 7ήμερη ή 14ήμερη βάση. Η πρόταση μου είναι το πρώτο μήνα, η παρακολούθηση να είναι εβδομαδιαία, ώστε:

 • όποιες δυσκολίες προκύψουν να επιλυθούν στην αρχή τους,
 • να έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο διατροφικής εκπαίδευσης και
 • να έχει εδραιωθεί ένας Φυσιολογικός Τρόπος Διατροφής.

Οι παρακάτω προσφορές ισχύουν τόσο στις επισκέψεις που μπορεί να γίνουν στο Διαιτολογικό Γραφείο στο Παγκράτι, στις κατ΄οίκον συνεδρίες όσο και στις εξ΄αποστάσεως.

Η πρώτη συνεδρία περιλαμβάνει και Ανάλυση Σύστασης Σώματος. Παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση σε μηνιαία βάση.

Ειδικές πληθυσμιακές ομάδες

Εάν ανήκεις σε μία από τις παρακάτω πληθυσμιακές ομάδες δικαιούσαι έκπτωση 20% στην πρώτη συνεδρία και 25% στις επόμενες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας (φοιτητικό πάσοείτε αφορά προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητή/ρια –, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ή κάρτα πολυτέκνου).

 1. Οικογενειακή ή Ομαδική Προσφορά
 2. Φοιτητής
 3. Άνεργος
 4. Πολύτεκνος

Πακέτο 4 και 8 Συνεδριών

Εάν επιθυμείς να κλείσεις από νωρίς το πακέτο 4 και 8 συνεδριών, κερδίζεις έκπτωση 25% και 44% αντίστοιχα. Δεν περιλαμβάνεται η πρώτη συνεδρία στα πακέτα προσφοράς, ενώ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα 4 και 8 μηνών αντίστοιχα με το πακέτο. Τα πακέτα διατροφής προπληρώνονται μέχρι τη δεύτερη συνεδρία.

Εποχιακές προσφορές

Λάβε ειδικές προσφορές που θα ανακοινώνω μέσα από τα newsletter, αναφορικά με υπηρεσίες, εκπτώσεις σε βιβλία μου αλλά και σε εκπαιδεύσεις.

Για όποιες απορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες του γραφείου, διάβασε τις Συνήθεις Ερωτοαπαντήσεις.

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Ρώτησέ με πώς μπορώ να σε βοηθήσω

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείς να κλείσεις την πρώτη σου συνεδρία. Το πιθανότερο είναι να λάβεις απάντηση εντός της ημέρας στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου (καθημερινές 10.00 - 21.00) και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 2 ώρες.
  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.