Online Διαιτολόγος Μόναχο

 • Θέλεις να ρυθμίσεις το σωματικό σου βάρος;
 • Θέλεις να αποφύγεις το συναισθηματικό φαγητό;
 • Επιθυμείς μέσα από ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής να αλλάξεις τη διατροφική σου νοοτροπία;
 • Μένεις στο Μόναχο (Γερμανία) ή σε κάποια άλλη πόλη του εξωτερικού;
Είμαι δίπλα σου εξ’ αποστάσεως (on line συνεδρία) για να σου δώσω τις λύσεις!
Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες ακολουθούν τη λογική και τη μεθοδολογία των συνεδριών δια ζώσης. Η επικοινωνία πραγματοποιείται με τη χρήση του διαδικτύου (skype, viber, google meet, whatsApp & email).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Σε ποιους απευθύνονται οι Online Συνεδρίες στο Μόναχο (Munich)

Θέλεις να ξεκινήσεις δίαιτα ή διατροφή με κάποιον διαιτολόγο αλλά…

 • δεν έχεις πάρα πολύ χρόνο να αφιερώσεις
 • θέλεις να αποφύγεις τις μετακινήσεις
 • έχεις άστατο πρόγραμμα ή λείπεις συχνά από το σπίτι σου στο Μόναχο (Munich) ή σε κάποια άλλη πόλη του εξωτερικού

Η λύση βρίσκεται στην εξ αποστάσεως διατροφική παρακολούθηση και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κινητό ή tablet ή τον υπολογιστή σου.

Η online διατροφή αποτελεί μια υπηρεσία με πολλά πλεονεκτήματα ενώ τα αποτελέσματα της είναι αντίστοιχα με τις δια ζώσης συνεδρίες.

Διατροφική Υποστήριξη στο Μόναχο (Munich)

 • Στην πρώτη συνεδρία μας γίνεται η Λήψη Ιατρικού & Διαιτολογικού Ιστορικού (εάν έχεις κάνει αιματολογικές εξετάσεις εντός 6μήνου θα είναι χρήσιμο να τις στείλεις ηλεκτρονικά), θέτουμε στόχους και συζητάμε για το πως θα τους πετύχεις, σου δίνω 7ήμερο εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο και ξεκινάμε τη διατροφική σου εκπαίδευση.
 • Στις επόμενες Συνεδρίες ακολουθεί το Follow up των προηγούμενων ημερών, αξιολόγηση εβδομαδιαίας καταγραφής και διατροφικών δυσκολιών και σχεδιάζεται νέο 7ήμερο διατροφικό πλάνο.
 • Τις συνεδρίες μας τις επαναλαμβάνουμε στη συχνότητα που θα ορίσουμε βάση της δικής σου διαθεσιμότητας και του στόχων που μαζί θα θέσουμε και θα θέλεις να πετύχεις.
 • Και για να σε προλάβω σχετικά με την λιπομέτρηση πως θα την κάνεις στο Μόναχο (Γερμανία) που ίσως σε ανησυχεί. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο καθώς υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι για να παρακολουθείς το βάρος σου, όπως η τακτική ζύγιση σε μια οικιακή ζυγαριά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και οι μετρήσεις με μία μεζούρα σε συγκεκριμένα σημεία σώματος, έπειτα από δική μου καθοδήγηση.

Θα σε βοηθήσει η Online Συνεδρία

Αν μένεις στο Μόναχο (Munich) ή σε κάποια άλλη πόλη στο εξωτερικό, θα περάσεις από το στάδιο που ο διαιτολόγος σε ζυγίζει και σου δίνει ένα πλάνο δίαιτας, στο στάδιο που η παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει συμβουλευτικό κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής διατροφής και περιοδικό έλεγχο βάρους.

Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που σε καθυστερούσαν να ξεκινήσεις, απόκτησε νέες διατροφικές συνήθειες χωρίς στερήσεις, άλλαξε τη διατροφική σου νοοτροπία και δες τα νούμερα της ζυγαριάς να πέφτουν. Έτσι απλά. Online!

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαχείριση Βάρους

Στις μέρες μας το υπερβάλλον σωματικό βάρος αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση πολλών νοσημάτων, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Θα μειώσεις το βάρος σου και θα διατηρήσεις την απώλεια με ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, χωρίς στερήσεις, απόλυτα βασισμένο στις δικές σου ανάγκες, στον τρόπο ζωής σου, τις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις. Η εξατομίκευση είναι το κλειδί!

Πέραν από τη μείωση του βάρους, η προσθήκη βάρους, όταν απαιτείται, είναι εξίσου σημαντική κι όταν χρειάζεται να γίνει καλό είναι να γίνει με το σωστό τρόπο. Σου παρέχω λοιπόν εξατομικευμένα πρόγραμμα διατροφής για αύξηση βάρους αλλά και μυϊκής μάζας.

Όταν ο στόχος σας επιτευχθεί, τότε η διατήρηση του αποτελέσματος έρχεται στο προσκήνιο! Η διατροφική εκπαίδευση, η συμβουλευτική και το συχνό follow-up (επίβλεψη) αποτελούν βασικά εργαλεία της συνεργασίας μας ώστε να επιτύχεις τη μακροχρόνια διατήρηση του βάρους σου.

Οικογενειακή Διατροφή

Η ισορροπημένη διατροφή σε όλα τα στάδια της ζωής (παιδική και εφηβική ηλικία, ενήλικη ζωή, εγκυμοσύνη, θηλασμός και τρίτη ηλικία) συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, στη ρύθμιση του σωματικού βάρους και στη διατήρηση της βέλτιστης κατάστασης υγείας.

Κλινική Διατροφή

Η ισορροπημένη διατροφή διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην διατήρηση της υγείας. Παρέχονται πλήρως εξατομικευμένες Διατροφικές οδηγίες σύμφωνα με σύγχρονες διαιτολογικές συστάσεις για διάφορες κλινικές καταστάσεις, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η υπερουριχαιμία, η οστεοπόρωση, κ.ά.

Ειδικές Καταστάσεις

Αξιολόγηση των ιδιαίτερων αναγκών και σχεδιασμός διαιτολογίου για αθλητές και αθλούμενους με σκοπό τη μέγιστη αθλητική απόδοση, την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και τη βελτίωση της σύστασης σώματος.

Σχεδιασμός ισορροπημένου διατροφικού χορτοφαγικού πλάνου που να καλύπτει τις ανάγκες σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά σε όλα τα στάδια της ζωής.

Περιοχή Μελών

Αν μένεις στο Μόναχο (Munich) ή σε κάποια άλλη πόλη του Εξωτερικού, ξεκινώντας τη συνεργασία μας, κερδίζεις έναν άσσο στο μανίκι και δεν είναι άλλος από την είσοδό σου στην Περιοχή των Μελών, όπου μπορείς:

 • Να βρίσκεις όποτε το επιθυμείς συγκεντρωτικά στοιχεία για τις σωματικές σου μετρήσεις.
 • Να έχεις αποκλειστική πρόσβαση σε διατροφικά άρθρα, βίντεο κινητοποίησης και περισσότερες από 320 συνταγές.
 • Να ανακαλύψεις την προσωπική σου εκπαίδευση γύρω από τις ετικέτες τροφίμων, ποτών, αναψυκτικών κ.α.
 • Να παρακολουθείς τις πληροφορίες αυτές 24 ώρες τη μέρα, για 365 μέρες τον χρόνο.

… και πολλά ακόμη!

Nutrition Goals System

Ποιο είναι το μεγαλύτερο “στοίχημα” όταν θέλεις να μάθεις να Διαχειρίζεσαι το Βάρος σου; Φυσικά η επίτευξη του Στόχου-Βάρους είναι σημαντική.

Ακόμα σημαντικότερη όμως είναι και η Διατήρησή του!

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχω σχεδιάσει για σένα την εφαρμογή Nutrition Goals System:

 • Συμπεριλαμβάνει 10 ερωτήσεις στόχους: Διατροφής, αλλά και καθημερινών Συνηθειών που επηρεάζουν άμεσα/έμμεσα το βάρος μας (π.χ. ύπνος).
 • Μπορείς να το συμπληρώνεις καθημερινά, σε λιγότερο από ένα λεπτό, και να κάνεις έτσι τη δική σου αυτοαξιολόγηση.
 • Μπορείς να καταγράφεις τη διατροφική σου πρόσληψη και να ανεβάζεις φωτογραφίες από το γεύμα σου.
 • Μπορείς να αυτοπαρακολουθείς συμπεριφορές του τρόπου ζωής, όπως ο ύπνος και η ενυδάτωση.
 • Μπορείς να θέσεις τις απορίες σου και να σου απαντήσω τη δεδομένη στιγμή σε πραγματικό χρόνο.
 • Σταθερός σου στόχος; Όχι η τελειότητα φυσικά, αλλά το να προσθέτεις καθημερινά πόντους στην υγεία και την ευεξία σου.

Διατροφική Καθοδήγηση

 • Θέλεις να “χακάρεις” τις σκέψεις σου, δεν είναι εντολές και είναι φυσιολογικό να κάνεις πολλές μέσα στην ημέρα;
 • Θες να διαχειριστείς το συναισθηματικό φαγητό σου ή πείνα;
 • Θα ήθελες να αλλάξεις τη σχέση σου με σένα, να μιλάς όπως θα μίλαγες με τον φίλο/η σου;
 • Θες να θέσεις νέους διατροφικούς στόχους που είναι «καταδικασμένοι» να πετύχουν;

Μαζί θα αλλάξουμε τη διατροφική σου νοοτροπία!

Άμεση επικοινωνία

Εκτός από τις διαδικτυακές μας συναντήσεις και το υλικό που θα μοιράζομαι μαζί σου, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις σύγχρονες τεχνολογίες, με ενδιαφέρει η αμεσότητα στην επικοινωνία μας. Είμαι εκεί να σου απαντήσω όσο γίνεται πιο γρήγορα, σε ότι απορίες προκύψουν στην καθημερινότητα σου γύρω από τη διατροφή σου.

Κόστος Προσφορές

Ισχύει έκπτωση 20% για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές. Επιπρόσθετα, μπορείς να αγοράσεις πακέτα online συνεδριών με έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως 50% στη συνεδρία, ώστε να είναι μια προσιτή υπηρεσία σε περισσότερο κόσμο.

Επικοινώνησε μαζί μου

  Επίλεξε τον λόγο επικοινωνίας

  Επικοινώνησε μαζί μου

  Αν ζεις στο εξωτερικό (πχ. Μόναχο, Γερμανία) και ψάχνεις για διαιτολόγο επικοινώνησε μαζί μου να σου περιγράψω τη διαδικασία της συνεργασίας και το κόστος για εξ αποστάσεως ή online διατροφή σε σχέση με τα πακέτα προσφορών, να σου λύσω σχετικές απορίες ή/ και διευκρινήσεις.

  close
  Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
  Scroll To Top
  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.