WEBINAR

Πώς θα χάσεις γρήγορα βάρος;

18'
date-line 28/05/2024 21:00
Αρθρογράφος Πάρης Παπαχρήστος

Πάρης Παπαχρήστος

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
Ιδρυτής του medNutrition.gr – Συγγραφέας

Μήπως θέλεις να μειώσεις το βάρος σου με γρήγορο ρυθμό; Αναρωτιέσαι με ποιους τρόπους μπορείς να πετύχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους;

Τότε αυτό το webinar απευθύνεται σε εσένα!

Σε αυτή την εκπαίδευση, θα σου μιλήσω για τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να πετύχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους, για το τι μπορεί να προκαλέσει η γρήγορη και απότομη απώλεια βάρους και τι στρατηγική χρειάζεται να αναπτύξεις για να τα καταφέρεις.

Pos Tha Xaseis Grigora Varos Video

Πληροφορίες για το Webinar

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να πετύχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους είναι διάφοροι:

  • Αυστηρή Δίαιτα, καταναλώνοντας λίγες θερμίδες ή αποκλείοντας τρόφιμα και ομάδες τροφίμων
  • Υποθερμιδική Δίαιτα, καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες από τις ενεργειακές σου ανάγκες
  • Υπερπροπόνηση, κάνοντας υπερβολές στην άσκηση
  • Μονοφαγία
  • Να είναι διαφορετική  από τις προηγούμενες
  • Η δίαιτα κάποιου άλλου που είχε αποτέλεσμα στον ίδιο

Ωστόσο, ποιος τρόπος είναι εν τέλει αποτελεσματικός;

Αυτό το webinar σου δίνει απαντήσεις. Το webinar «Πως θα χάσεις γρήγορα βάρος» απευθύνεται σε σένα!

Σου αναλύω τι πραγματικά συμβαίνει όταν χάνεις γρήγορα βάρος αλλά και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και να πραγματοποιήσεις για να μην συμβούν αρνητικές εκβάσεις και συνέπειες που επηρεάζουν την υγεία και την ποιότητα ζωής σου!

Τι πρόκειται να ακούσεις και να δεις σε αυτή την εκπαίδευση:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μειώσεις το βάρος σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι να υιοθετήσεις  υγιεινές και ισορροπημένες συνήθειες που θα τις κάνει τρόπο ζωής!

Δεν θα είσαι περισσότερο κερδισμένος αν αυτό το πετύχεις με γρήγορο ρυθμό. Μπορώ να σε βοηθήσω μέσα από τις συνέχεις και εξελισσόμενες εκπαίδευσεις που γίνονται στις συνεδρίες μου είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως.

Ξεκίνα τώρα για την αλλαγή που θέλεις να κάνεις!

Είμαι σίγουρος ότι αν εφαρμόσεις τις συμβουλές μου, θα επιλέξεις τη σωστή στρατηγική για τη μείωση του βάρους σου για να τα καταφέρεις στην προσπάθειά σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αν σε ενδιαφέρει να το παρακολουθήσεις δωρεάν, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, στη φόρμα από κάτω.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι είναι οι όροι χρήσης της σελίδας σας;

Θα βρείτε τους Όρους χρήσης της σελίδας μου και την πολιτική απορρήτου εδώ.

Αν έχω απορίες; Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων;

Ναι βεβαίως. Μετά την παρακολούθηση κάθε Webinar – μπορείς να στείλεις τις ερωτήσεις σου στο email μου info@diaitologos.com και θα σου απαντήσω πίσω το αργότερο εντός 48 ωρών.

Γιατί να παρακολουθήσω τα Webinar;

Τα webinar, θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλά τον κόσμο της Διατροφής, τον τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλος σου και το σώμα σου. Οι πληροφορίες που θα μοιράζομαι μαζί σου, δε βρίσκονται εύκολα και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για σένα και την καθημερινότητα σου!

Υπάρχει κάποιο Κόστος για να παρακολουθήσω το Webinar;

Όχι! Μπορείς να παρακολουθήσεις τα webinar μου εντελώς δωρεάν, απλά κάνοντας εγγραφή. Στόχος μου είναι να διαδραστική διατροφική εκπαίδευση σου, που έρχεται να συμπληρώσει την αρθρογραφία μου στο blog και τα video μου στο κανάλι του YouTube.

Αν χρειαστώ κάτι που μπορώ να επικοινωνήσω;

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο προσωπικό email: info@diaitologos.com (όλες τις ημέρες και ώρες) ή στο τηλ. 21 0756 1853 (10:00-18:00).

Πως θα γίνουν τα webinar;

Τα webinar γίνονται live, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το παρακολουθούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους εκείνη τη στιγμή. Αν δεν τα καταφέρεις να το παρακολουθήσεις και βέβαια θα υπάρχει η δυνατότητα on-demand παρακολούθησης! Απλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ το πότε θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, γι΄αυτό και σε προτρέπω να μην το χάσεις.

Τι θα συμβεί μετά την εγγραφή μου;

Αμέσως μετά την εγγραφή σου θα λάβεις ένα email με τις πληροφορίες πρόσβασης στην εκπαιδευτική μου πλατφόρμα, μέσα στην οποία θα μπορέσεις να συνδεθείς για να παρακολουθήσεις το webinar. Θα λάβεις και την ίδια ημέρα του webinar, άλλα δύο υπενθυμιστικά email.

close
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
Scroll To Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.